Valószínűleg más lesz az íze a sokak által kedvelt mogyorókrémnek.
Megváltoztatták a Nutella receptjét, így a színe is világosabb lesz – írja az Origo. Hozzáteszik: a hamburgi fogyasztóvédelmi központ szerint már csak 8,7 százalék soványtejport tartalmaz az édesség a korábbi 7,5 százalék helyett. Az új Nutella világosabb, ezért azt feltételezik, hogy a tejport a kakaótartalom kárára növelték.
A Ferrero szerint a minőség változatlan marad.
A Nutellában egyébiránt 55,9 százalékról 56,3 százalékra növelték a cukortartalmat, csökkentették viszont a zsírtartalma
Az oldalon megjelenő és olvasható véleményekért és hozzászólásokért a blog semmilyen nemű felelősséget nem vállal.
Kövess minket a Facebookon is!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: