Így változott meg a Nutella receptje

Valószínűleg más lesz az íze a sokak által kedvelt mogyorókrémnek. 

 

 

Megváltoztatták a Nutella receptjét, így a színe is világosabb lesz – írja az Origo. Hozzáteszik: a hamburgi fogyasztóvédelmi központ szerint már csak 8,7 százalék soványtejport tartalmaz az édesség a korábbi 7,5 százalék helyett. Az új Nutella világosabb, ezért azt feltételezik, hogy a tejport a kakaótartalom kárára növelték. 

A Ferrero szerint a minőség változatlan marad.

A Nutellában egyébiránt 55,9 százalékról 56,3 százalékra növelték a cukortartalmat, csökkentették viszont a zsírtartalma

Az oldalon megjelenő és olvasható véleményekért és hozzászólásokért a blog semmilyen nemű felelősséget nem vállal.  

Kövess minket a Facebookon is

 

Tovább a blogra »