Yellow

Ettől az új nyári savanyúságtól megőrülsz

Nem csak uborkát lehet kovászolni!

 

 

A káposztának igen kellemes ízt ad a kovász, ráadásul kaporral elkészítve még mennyeibb – írja a Ripost

A káposzta finom, egészséges és olcsó is, sok benne a vitamin – leginkább a C- és az A-vitamin -, így például segít a  gyulladásos folyamatok csökkentésében a szervezetben. Ezen kívül rosttartalma segíti az emésztést, és megszünteti a székrekedést, valamint a gyomorégést – írja a lap. 

Nagyon kevesen ismerik a kovászolt káposzta receptjét, pedig idén nyáron ez lehet a sláger. 

Ráadásul nem kell más hozzá, mint 1 fejes káposzta, legyalulva, 2 nagy csokor friss kapor, néhány evőkanál só, 5 cikk fokhagyma és néhány szelet kenyér.

A teljes recept itt olvasható. 

Az oldalon megjelenő és olvasható véleményekért és hozzászólásokért a blog semmilyen nemű felelősséget nem vállal.  

Kövess minket a Facebookon is

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!