Cédric Grolet szakácsot a Relais Dessert Szövetség 2016-ban a legjobb cukrásznak választotta meg. Nem csoda, hiszen a séf olyan mesterműveket alkot, amitől mindenkinek eláll a lélegzete.
A francia Cédric Grolet legutóbb a magyar Rubik-kockát álmodta meg ehető verziókban, és olyan gyönyörűségek születtek, hogy szinte kár lenne őket megenni.
A finomságok a párizsi Le Deli étteremben kaphatók, amely a Hotel de Meurice-ben található, közvetlenül a Szajna és a Louvre közelében.
Grolet már 2013 óta készíti csodás Rubik-kockáit, és évről évre tökéletesítette azokat.
Az oldalon megjelenő és olvasható véleményekért és hozzászólásokért a blog semmilyen nemű felelősséget nem vállal.
Kövess minket a Facebookon is!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: