Yellow

Bizarr külsővel jelent meg Tolvai Reni a Szigeten

Különleges frizurával indult bulizni az énekesnő. 

 

 

Extrém frizurával indult a Szigetre Tolvai Reni – írja a Bors Online. Az énekesnő Pink koncertjére látogatott el szerdán a Hajógyári-szigetre.

A sokak szerint divatos hajfonattal egyes kommentelők  szerint Reni úgy néz ki, mint egy tinilány, és valóban: igen megfiatalítja az énekesnőt ez a haj. 

Sziget Fesztival jovunk ☝🏼☝🏼☝🏼

A post shared by RENI TOLVAI (@tolvaireni) on

Tolvai Reni egyébként nemrég bejelentette: Kállay-Saunders Andrással, akivel a Megasztár 5. szériája óta egy párt alkotnak, ősszel új számmal jelentkeznek, és a klipben is együtt szerepelnek majd.

Kövess minket a Facebookon is

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Burka Tamás says:

  Sokan írják,és velük együtt én sem ismerem ennek a nőcskének a zenei “munkásságát”!Azt szeretném csak megkérdezni!Miért nyerettünk meg ezzel a tyúkkal,egy zenei tehetségkutatót!?

 2. Gabriella Udvardy says:

  Azon kívűl,hogy tényleg nem a zenei pályafutásával van címlapon sosem hanem a külsejével vagy a bulizásával ill. a súlyával azt viszont lehet neki mondani: Bocs hölgyem van egy kis arc a sminkjén:-)))) és ez nem vicc ez valóság.

 3. Andrea Bianchi says:

  Tolvai Reni állítólag egy énekesnő, de én például egyetlen egy számát sem tudom felidézni. Amikor hír van róla – és az jó gyakran van – az soha nem a zenei munkásságáról szól. Van neki egyáltalán?

 4. Béla Bordás says:

  “Bizarr külsővel jelent meg Tolvai Reni a Szigeten”

  Könnyű neki! Ehhez még sminkelnie sem kell!

 5. Mannácska Manna says:

  Úgy néz ki, mint egy baba, nem mint egy élő ember, főképp, nem úgy, mint egy felnőtt nő.
  Sajnos a mindent elsöprő divathullámok és a média által sugallt “megmondjuk nektek, mi tetszik a férfiaknak, hogy kell kinézni” irányvonal miatt vállalnak be sok mindent a nők, mert tetszeni akarnak, szépek akarnak lenni önmaguknak és a férfiaknak.
  Sajnos sokan nem ismernek mértéket, határt vagy nem látják, hogy nekik mi áll előnyösen, mi az, amit már nem kellene felvenni, kirakni, mutatni.

 6. Kiss László says:

  Jajjjjjjj ti nők! A fene sem ért meg benneteket?! Számotokra NINCS FONTOSABB mint az, hogy feltűnőek, csábítóak, elcsábíthatóak legyetek! Valahol még értem azok esetében akik még nincsenek elkötelezve, de akik már megállapodtak (férj, gyerekek, boldog családi élet adott) azok MIÉRT??? Vagy állandóan ott motoszkál bennetek a HÁTHA, annak ellenére, hogy már foglaltak vagytok? Esetleg véletlenül arra jár egy fehér lovas herceg? Tegyük fel, ha így is volna. Mi a garancia arra, hogy az a fehér lovas herceg egy numeránál többet akarna tőletek? SEMMI! Biztos jóval kevesebb csalódott nő lenne, ha nem így jártatnák azt a “okos”? kis buksijukat!
  Anno egy hölgyet kifaggattam, hogy az általa hangosan agyonszidott kényelmetlen tangát akkor miért viseli? A válasz az volt: “Ezt ti férfiak nem érthetitek és azon kívül, Ki tudja, hogy mikor milyen helyzetbe kerülhetek”?! “Okos és értelmes” válasz, ugye? Értelmezésem szerint, óriási a különbség divatosan, csinosan megjelenni valahol és a között az irányzat között, hogy az legyen a lényeg: Csöcs, picsa kint legyen!!!
  Szeretném, ha egy nő ŐSZINTE, nem mellébeszélős választ adna!

 7. Sipőcz Ottilia says:

  Egyet értek a fenti hozzászólóval. Ennek a csajnak nagyfokú feltűnési viszketegsége van!

 8. Muc@ says:

  Valóban, ” igen megfiatalítja az énekesnőt ez a haj” na meg a fotoshop. Nem is hasonlít magára. A fél karját odaadná, ha így nézhetne ki.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!