Yellow

Ezért szeretik a fiatalabb nőket a férfiak

A leg­újabb ku­ta­tá­sok kimutatták, miért is vonzódnak inkább a fi­a­ta­labb kor­osz­tályhoz a férfiak – írja a Ripost.

 

 

Az emberek szociális hátteréből fakadóan, amihez főként az iskola és az egyetem adja meg az első impulzusokat, a tizen-, huszon- és harmincéves korúak leginkább a hasonló korosztályú partnerekhez vonzódnak, de az élet későbbi szakaszában ez megváltozik, és a férfiak, hacsak tehetik, a fiatalabb nőket részesítik előnyben – fogalmaz a lap.

Mint hozzáteszik, az OKCupid társkereső webhelyére érkező adatokból kimutatták, hogy míg a nők hasonló életkorú férfiakra szűrnek rá a keresőben, addig a férfiak inkább keresik a fiatalabb, sőt gyakran a huszonéves nők társaságát. 

Több forrásból készült kutatások alapján kiderült, hogy azok a férfiak nagy valószínűséggel tovább élnek, akik végül fiatalabb nő mellett találják meg a boldogságot. Vagyis egy fiatal partner hosszabb élethez is segítheti a férfit. 

Érdekes tény, hogy a Egyesült Királyságban végzett tanulmányok szerint azok a nők, akik 30 éves koruk körül fiatalabb férfihoz mennek hozzá, 10 éven belül elválnak.

Kövess minket a Facebookon is

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!