Yellow

Green Holidays: kikészültek az utazási iroda dolgozói

A károsultak inzultálták az alkalmazottakat állítólag.

 

 

„Az indulhatunk.hu szegedi fiókját a mai naptól zárva tartjuk betegszabadság miatt. Dolgozóink nem tudták érzelmileg és idegileg elviselni a Green Holidays Kft. csődjéhez kapcsolódó károsultak inzultusait” – látta a Délmagyar szerkesztőségének tagja a Kígyó utcai utazási iroda ajtaján.

Ahogyan már mi is megírtuk, csődbe ment a Green Holidays utazási iroda.

Képünk illusztráció

Mint a Délmagyar írja, a HVG információi szerint az indulhatunk.hu-nál vásárolt utaknál az interneten kinézett, teljes csomagokat a fizetéskor két részre bontotta a portál, a szállást és az ellátást a Professional Outlet Kft., a repülőjegyet pedig a Szállásoutlet Kft. számlázta, és nekik kellett külön-külön átutalni a pénzt. 

A Green Holidays elődje, a Green Travel még 2014-ben stratégiai megállapodást kötött a Szállásoutlettel, de az indulhatunk.hu sem a visszaigazolásain, sem a kiküldött utazási szerződésekben nem tüntette fel semmilyen formában, hogy a közvetített út szervezője a Green Holidays Kft.

A károsultak most attól félnek, hogy mivel egyetlen papírjukon, szerződésükön vagy számlájukon sem szerepel a Green Holidays neve, így nem is jogosultak a kártalanításra – írja a Délmagyar. 

A lap felhívja a figyelmet, hogy mikor a Green Holidays bejelentette a csődöt, közleményben értesítette partnereit arról, hogy nem tudja folytatni utazásszervezői tevékenységét, és a szükséges intézkedéseket helyette az Uniqa Biztosító teszi meg, amelynek felelős vezetője elmondta, hogy a szerződéseken jogilag szerepelnie kell a Green Holidays Kft.-nek.

A szegedi iroda bejáratán lévő papíron azt írták, hogy az indulhatunk.hu többi 8 fiókirodája nyitva van az országban, de a cég honlapja tegnap délután ugyanakkor már azt mutatta, hogy az indulhatunk.hu mindegyik hazai irodáját bezárta. A Délmagyar újságírója ugyanakkor hívta telefonon az összes irodához tartozó számot, de sehol, senkit nem ért el. 

Kövess minket a Facebookon is

 

Címkék: , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!