Yellow

Visszavonul a magyar színésznő – elárulta az okát

Egy ideig biztosan nem látjuk majd színpadon.

 

 

Visszavonul a színpadtól Szamos Zsófi, a Mindenkiből ismert tanárnő – írja a színház.org az Index interjújára hivatkozva.

A színésznő arról is beszélt többek között, hogy az Oscar-díj után nem számított arra, hogy beindul a hollywoodi karriere, arra viszont igen, hogy itthon több munkája lesz. De nem így lett. 

“De ez egyáltalán nem igazolódott be, és ez nagyon szomorú – örülök is, hogy pont most megyek el egy kicsit, mert babát várok” – fogalmazott Szamos Zsófi. 

“Teltek a hónapok, és azt képzeld el, hogy egyszer sem csörgött a telefonom, hogy felkérjenek akár filmes, akár színházi munkára. Egyetlenegyszer sem. Tudod, ilyenkor az ember elgondolkodik azon, hogy mi kellene itt még? Oké, nem én kaptam az Oscar-díjat, és magam is azt gondolom, hogy nem ez volt életem alakítása, de azért csak nem volt szar! Azt feltételeztem, hogy a díj nagyobb publicitása miatt majd többször hangzik el a nevem, amikor kellene valamire egy színész. De nem” –  mesélte. 

Szamos Zsófi tehát most babázni megy, és bár nem teljesen kiábrándult, mégis úgy érzi, kell egy kis szünet. Mint mondta, most “állóvíz van”, neki pedig már nincs kedve telefonálgatni, hogy adjanak neki munkát. 

Olyan megalázó helyzetek ezek, amikor azt mondják, persze, majd szólnak, és soha többet nem hallasz róluk. Befagyott ez a szituáció, úgyhogy úgy érzem, nem olyan nagy baj, hogy most kihagyok egy évet. Nem maradok le semmiről” – fogalmazott a színésznő.

Az Index interjúja itt olvasható. 

Kövess minket a Facebookon is

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!