Yellow

Megszólalt a 4 éve brutálisan meggyilkolt Király Tamás fia

Azt állítja, nem melegprostituált gyilkolta meg apját.

 

 

Király Tamást 2013 áprilisában ölték meg, az akkori sajtóhírek szerint egy fiatal prosti férfit szedett fel, aki állítólag szex közben egy sállal megfojtotta.

 Király Dávid a Borsnak most el­mondta: ez egyáltalán nem igaz, rablótámadás áldozata lett édesapja.

„Nem igaz, hogy édesapám meleg volt, és az sem, hogy szexelni vitte fel magával a gyilkosát. Ha valaki ránéz erre a férfira, tudja, nem az a típus, akit bárki szívesen vinne az ágyába. Ott voltam a tárgyalásokon, végigolvastam az ezerötszáz oldalas nyomozati anyagot” – fogalmazott  Dávid a Borsnak.  

A férfiról, aki 10 évet kapott, azt mondta: „többször tett vallomást, többször meg is változtatta. Volt benne önvédelem, de arra is hivatkozott, hogy ittas volt, és dizájnerdrogot fogyasztott. Egy nadrágtartóval fojtotta meg az apámat. Vagy háromszázezer forint értékben tűntek el holmijai, köztük egy laptop is, amit a gyilkos már másnap eladott, tíz­ezerért, hogy többek között drogokat vegyen. Másnap az orgazda cimborájával már el is mulatták ezt a pénzt” – magyarázta Király Tamás fia.

Dávid azt mondta, apja életében már régen nem játszott szerepet a szex.

Királyt Tamásról egyébként film és könyv készül, fia pedig abban bízik, hogy édesapja hírnevét újra rehabilitálni tudja majd.

Kövess minket a Facebookon is

 

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Gáspár Katalin says:

  Jobb lett volna, ha nem szólal meg és “csendben” gyászol. Akár milyen is volt, neki az édesapja volt.

 2. Anna Kisfaludiné Baán says:

  Nem tudom kiről van szó, de ha ő van a képen akkor nem kell sok magyarázat.

 3. Jozsef Kaszas says:

  De hülye vagy ! Az Apád buzi volt,csak titkolta,és ez a legaljasabb az egészben.Az ilyenek teszik tönkre mások életét,undorító,és a tisztelet csak is azoké,akik vállalját az igaz énjüket,hogy öszintén élhessenek!Nem betegek,mint legtöbb barom azt állítja,hanem emberek,akiknek joguk van emelt
  fövel élni.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!