Yellow

Vajna Tímea: közöltem Andyvel, egy percig sem maradok tovább

Gyere hozzám! – ezt suttogta éjszakánként állítólag egy idős nő szelleme Vajna Tímea Los Angeles-i házában. Andy Vajna felesége hanyatt-hom­­lok menekült a macskáival együtt – írja a Bors Online.

 

 

Timi azért utazott az Egyesült Államokba, hogy angol nyelvet és színészmesterséget tanuljon, így Los Angelesben lakott: Andy egyik barátjának villájában szállásolták el.

Ám nem maradt ott sokáig, és költözésének okáról a Borsnak mesélt.

“Egy nagyon pici, másfél szobás lakásban lakom most, a két cicával.

Udvara nincs, és az erkélye is nagyon kicsi, de jól érzem itt magam. Jobban, mint abban a házban… Ott már az első napokban rettenetesen féltem. Nem ismertem senkit, nem tudtam senkivel beszélni, és ami a legrosszabb, hogy rettenetesen rossz energiái voltak annak a háznak.

Ráadásul minden áldott éjszaka hallottam hangokat. Come to me! vagyis Gyere ide! – ezt ismételgette nekem egy idős női hang… Ami a legdurvább, hogy nemcsak én, hanem a macskák is hallották, összerezzentek, és szemmel láthatóan rettegtek. Csak né­hány éjszakát bírtam ki, aztán közöltem Andyvel, hogy egy percig sem maradok ott tovább. Életemben nem féltem még ennyire!” – mesélte a Borsnak Tímea.

Kövess minket a Facebookon is

 

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Ilona Joóné Boér says:

  Hát én annyit sejtek a költözés okának, hogy az a szép nagy kégli, tulságosan is szemelőtt volt, igy nem tidta a fiatal fiukat csak ugy becsempészni, mint egy kislakásba.

 2. Katalin Gyöngyösi says:

  Uram Jézusom, ez a ribi már nem tud mit kitalálni, csak hogy írjanak róla!!! Mi van a papikád megvonta a milliókat, így kénytelen voltál pici lakásba költözni…. jah és ezt meg kellett magyarázni valagyhogy?!!!
  Hát neked télnyleg az utcasarkon lenne a helyed, olyan sötét vagy , ott még elmegy, mert csak a lábad kell szétdobnod… igaz az nem hozz milliókat, mint az öreg befűzése hozott!!!

 3. Mária Kevi says:

  Mondták a macskák, hogy ők is hallották? Ja, és ha a macskák fellázadnak a kis lakás miatt????

 4. Elnézést, agy nélkül nem lehet élni! /a léggömb a levegőbe emel/ Tininél az a baj, hogy az aranyos kicsi koponyájába, sok képlékeny anyag, azaz úgynevezett agy került. A koponya nem tágul /tudata sem/ tehát nyomja szegény gazdagnak! Tessenek mindenkinek kipróbálni!! Vegyenek 1-2 számmal kisebb cipőt venni. Erőltessék bele lábaikat, BIZTOS DÉLI 12-kor CSILLAGOKAT látnak! Timinek és a többi celebnek, csinos KIS fejeik vannak, csak a nagy agyukat roppant szorítja. Elnézést kérek minden celebtől!

 5. Bori Szép says:

  Ennyi hülyeséget összehordani nem semmi! Már tényleg nem tudja mivel kerülhetne még naponta a hírek közé! Ha a villa tulajdonosának egy kis esze van, megtréfálta: régi krimikben láttunk ilyeneket!Lehet hogy ennek az idióta macának is az ágya mögötti falban van elrejtve a magnó…! Jaj Istenem de nagy a te állatkerted!

 6. Mészáros Júlia says:

  Én is féltem, míg éltem………

 7. Zoltán Bikárdi says:

  Megyek és vigyázok rá amig a hörcsög lopja a lóvét.

 8. Zsuzsánna Erdei says:

  Tyűha, a mindenit!Komoly?Timi, Timi nagyon vigyázz!Mi van ha ide is utánad jön?Ezek soha nem férnek a bőrükbe.Szerintem irigy Rád.Ezt onnan tudom, hogy a Vilma néni akinek 9 macskája volt,évekig hadakozott vele.Aztán Vilma nénin segítettek, elköltöztették olyan helyre ahol sokan vannak, hogy meg tudják Őt védeni.Sajna oda a macsekokat nem vihette…..Te csak vigyázz Drágám!

 9. Jánosné Pestalits says:

  Itt a bizonyíték,hogy agy nélkül is lehet élni.

 10. Béla Hoffmann says:

  Én már évek óta félek, sőt rettegek. Egy hang azt rikácsolja minden éjjel: elköltötted a pénzed, miből fogsz megélni? Még nyaralni se tudsz menni! S mindezt bele a képembe. nem tudok költözni se mert a lakásomért senki nem akar egy kisebb villát se adni. Végem van, ráadásul a fánkot se szeretem csak baracklekvárral.

 11. a14x91n says:

  Ó, jaj nekem! És andy nem fél? timike, jobb hazugság nincs a repertoárban? Ehhez sincs eszed, hogy okosabb kifogást találj! Meguntad a hörcsög mellett?

 12. József Molnár says:

  A nap a hold nem kell fel sőt ebéd sem lesz ha ez a Senki nem szerepel naponta többször…. Úndórító

 13. Anikó Lakatos says:

  Aggódom. Hogy fog a kis lakásban elférni az arca?

 14. István Nődl says:

  borzasztó,hallatlan !


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!