Yellow

Vemhes őz rohant át a Zrínyi iskola folyosóján

A szombathelyi iskola főbejáratán rohant be az állat, felvágtatott a lépcsőn, majd az udvar felé szaladt, de zárt ajtó állta útját. A készenléti rendőrség emberei őrizték, hogy ne tudjon visszaszaladni az iskola folyosójára. Végül vadászok kötözték meg a hangosan síró őzet – írja a Nyugat.hu.

Illusztráció

A Zrínyi Ilona Általános Iskola igazgatója, Kis Gábor a Nyugat.hu-nak elmondta, hogy villanyszerelési munkálatok miatt volt kitámasztva a főbejárat, amikor az őz egy létra mellett vágtatott be, majd felrohant a lépcsőn, egészen a folyosóig. Befutott a legközelebbi ajtón az udvar felé, a lépcső alján azonban zárt ajtóba ütközött. Itt tartották sakkban az iskola dolgozói, illetve a készenléti rendőrség – írja a lap.

Az igazgató elmondta azt is, hogy gondoskodtak arról, hogy az ijedt állat ne kerülhessen a gyerekek közelébe. 

A vadásztársaság emberei viszonylag könnyen megfogták és megkötözték a hangosan síró, vélhetően vemhes őzet, majd elszállították az iskolából.

A készenléti rendőrség pedig azért érkezett gyorsan az iskolához, mert már kaptak bejelentést a Gayer park felől érkező állatról és már a nyomában voltak – olvasható a Nyugat.hu-n, amely arra is kitér, hogy  a vad állítólag egy kisebb kerékpáros balesetet is okozott a park mellett. 

Kövess minket a Facebookon is

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!