Yellow

Durva átalakulás: 20 kilót hízott, boldogabb, mint valaha

Bethany Tomlinsonnak mindig meggyűlt a baja a súlyával. Igaz, nem úgy, mint az átlagos embereknek: a lány ugyanis hiába evett egész nap csokit, pizzát, chipset, mégsem hízott egy dekát sem – írja a Bors Online.

 

 

Bethany annyira szégyellte testét, hogy még barátja előtt is csak pólóban volt hajlandó megmutatkozni.  Mindig gyengének érezte magát, önbecsülése nem volt, utálta kilógó bordáit és csontos hátát. 

Mivel addig szakemberhez nem fordult, úgy gondolta, ha egész nap egészségtelen ételeket eszik, majd meghízik. De nem így történt. 

Azonban 2015-ben apjánál rákot diagnosztizáltak, ekkor döntötte el, változtat az életmódján, így edzőterembe kezdett járni, a Youtube-on is kereste az ötleteket és a lehetőségeket a testépítéshez. Mint mondta, instagramos profilok inspirálták, és szép fokozatosan kialakított magának egy étrendet és egy edzéstervet.

Bethany 3 évvel később már két ruhamérettel volt nagyobb, mindeközben pedig 73 ezer követőt szerzett magának a közösségi oldalon – most pedig már ő inspirál másokat. 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is

 

Címkék: , ,

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Mirmilla says:

    Nem 20 kilót, hanem 20 lbs-t (20 fontot) hízott. Ez kb. 9 kg.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!