Yellow

Ezért veszélyes a férfiaknak a tej és a sajt

Egy friss kutatás szerint napi 3 szelet sajt, vagy 3 adag zsíros tejtermék ronthatja a sperma minőségét – írja a Ripost

 

 

A Harvard kutatása szerint nagyon fontos, hogy a férfiak is odafigyeljenek táplálkozásukra, amennyiben gyermeket szeretnének. A tanulmány szerint naponta 28 gramm sajt, egy teáskanál tejszín, egy gombóc fagylalt vagy egy pohár tej számít egy-egy adagnak, három adag azonban már ronthatja a sperma minőségét. 

A tanulmány során 189 19 és 25 év közötti férfit vizsgáltak, és azt találták, hogy azoknak a férfiaknak, akik legalább három adag tejterméket elfogyasztottak naponta, 25 százalékkal volt rosszabb a spermaminőségük, mint azoknak, akik kevesebb tejterméket ettek.

Ennek egyik oka, hogy a boltokban kapható tejben bizony lehetséges nemi hormon, ösztrögén, és szennyező anyagok, mint növényvédő szer vagy nehézfémek. 

 

Kövess minket a Facebookon is

 

Címkék: ,

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Árpád Arc says:

  meg veszélyes az emberekre a caféblog is,terjeszti a még tőle is hülyébbek téves kitalálmányait.

 2. Ferenc Hanzi says:

  Ez így marhaság, ahogy van. Világ életemben szerettem és ittam is a tejet is. Ha megkívántam, ettem a sajtot is. Mégis egészséges gyermekeket nemzettem és a mai napig sem érheti szó a ház elejét.

 3. Chris Titan says:

  Gratulálok!!! Halljátok???? Felejtsétek el!!! Cigizzetek, igyatok, kávé minden mennyiségben, éjszakai bulik, NO alvás! A tej és a sajt az szar!!!
  Ekkora baromságot! Na ezért nem lehet közvetlenül üzenni a cikkíróknak! Csak hogy hagynak ilyeneket megjelenni??? PPpffff….

 4. Cseh Lajos says:

  Már megint egy nagy baromság.

 5. Ágnes Teschner says:

  MÁR MEGINT KINEK AZ ÉRDEKE,HOGY NE FOGYASSZANAK TEJET ÉS SAJTOT?MINDIG KITALÁLNAK VALAMI HÜLYESÉGET,MERT HA NEM FOGYASZTUNK TEJTERMÉKEKET,CSONTRITKULÁSUNK LESZ,NEMDE?FÉRFIAK,HA EGÉSZSÉGES ÉLETET ÉLNEK NEM ISZNAK ,NEM DOHÁNYOZNAK,NEM DROGOZNAK AKKOR A SPERMÁJUK IS EGÉSZSÉGES.

 6. Mihalovics Károly says:

  A tisztelt vegyszerálló Hölgyek természetesen fogyasszák bőséggel a nehézfémeket és permetszereket… Kell a calcium a csontritkulásuk kiküszöbölésére .Ólom és cadmium pótlás – ettől lesznek néhányan keménytekintetű vasorrú bábák… 🙂

 7. Sándor Poór says:

  Értem. Ezért történik a szarvasmarha tenyésztésben a művi megtermékenyítés.
  Meg a méntelepen.
  Kezelik a pacit. Közben hátratekint és kérdez: Mi az? Már Lófasz sincs?

 8. Maria Hajdu says:

  Angol tudósok? Nem tejet ittak, amikor ezt a hülyeséget összehozták…

 9. Béla Hoffmann says:

  Akkor ez az új férfi védekezési technika??


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!